Personoplysninger

Vigtig information om behandling af dine personoplysninger

Når du aktiverer dit CV på advojob.dk, giver du samtykke til, at virksomheder, der er logget ind på advojob.dk, kan se dit CV og eventuelt uploadede filer.

Vi kontrollerer, at der ikke er mistænkelige virksomheder, der har oprettet en profil på advojob.dk. Bemærk, at også virksomheder, der ikke er medlemmer af Danske Advokater, kan oprette profiler på advojob.dk. Danske Advokater har ikke mulighed for at kontrollere, om virksomheder har et reelt rekrutteringsbehov.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at deaktivere dit CV, men vi har ikke mulighed at videregive denne tilbagetrækning til virksomheder, der allerede måtte have hentet dit CV.

Hvis du vælger at være anonym, fremgår dit navn, vejadresse, kontaktoplysninger og foto ikke af søgeresultaterne, og oplysningerne vil kun blive sendt til virksomheder, når de via Danske Advokater har fået samtykke fra dig. Postnr. og by vil fremgå af søgeresultaterne af hensyn til at give virksomheder relevante søgeresultater. Du kan ikke være anonym i forhold til Danske Advokaters sekretariat, da vi skal gardere os mod falske profiler.

Det er vigtigt, at du selv er opmærksom på ikke at give følsomme personoplysninger i dit CV. Endvidere skal du passe på med ikke at give eller uploade dokumenter med cpr-nummer, som f.eks. eksamensbeviser, hvor et evt. cpr-nummer bør overstreges.

Bemærk, at obligatoriske oplysninger til oprettelse af CV er markeret med (*), mens frivillige felter ikke er markeret.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger her

Er du i tvivl om noget? Vi er klar til at hjælpe dig, bare ring! E: tsh@danskeadvokater.dk

Kontakt Tanja Sahl Hansen på tlf.

33 43 70 23