Boelskifte Administration A/S - Boelskifte Advokater A/S søger en jurist, 2. eller 3. års advokatfuldmægtig eller advokat

 

Vi søger en kandidat, der kan bistå administrationens boligforeninger og medarbejdere med juridisk assistance. Som advokatfuldmægtig eller advokat vil arbejdsopgaverne også bestå i varetagelse af civile retssager, og i et mindre omfang retsmøder samt øvrige opgaver, relateret til straffesager.


Vi forudsætter, at du har erfaring med fast ejendom, herunder andelsbolig – og ejerforeninger og kan yde kvalificeret rådgivning til såvel administrationens medarbejdere som boligforeningernes bestyrelser.  Der vil også være arbejdsopgaver, der skal løses for og med kontorets advokater. Udover din faglighed lægger vi vægt på godt humør, engagement og samarbejdsevner.


Du skal være indstillet på at deltage i aftenmøder, herunder som dirigent på generalforsamlinger.

Om firmaet

Boelskifte Administration A/S administrerer mere end 160 boligforeninger og er i fortsat vækst. Vi anvender nyeste teknologi og har fokus på høj service og kvalificeret rådgivning. Som noget særligt hos Boelskifte Administration A/S har medarbejdere og foreninger direkte adgang til Boelskifte Advokater A/S.

Vi tilbyder gode og fleksible ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring og massage. Vi ligger centralt og tæt på offentlige transportmuligheder. 

Du kan se mere om os på vores hjemmeside www.boelskifteadministration.dk og www.boelskifteadvokater.dk

Du er velkommen til at kontakte advokat Martin Leth på mlh@boelskifteadvokater.dk eller souschef Frederik Wie Johansen på fwj@boelskifteadm.dk , såfremt du har spørgsmål til stillingen, som ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning sendes til Boelskifte Administration A/S, Solbjergvej 3, 2. sal, 2000 Frederiksberg, e-mail: fwj@boelskifteadm.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.