Advokatsekretær/bobehandler

 

Kunne du tænke dig at være en del af holdet på et fagligt stærkt team og bidrage med dine kompetencer inden for familie-arveret og insolvens?


Har du fagligheden i orden, og er privat- og/eller insolvensretten en del af dit dna? Drømmer du om, at dine kolleger insisterer på at nyde hinandens selskab og grine sammen mindst én gang dagligt? Så er du måske vores nye kollega, vi leder efter til vores kontor i Roskilde.


Vores team er højt specialiserede, hvorfor vi også lægger vægt på at gøre dig til en af de bedste indenfor området, hvis du ikke allerede er det.


Kompleksiteten og omfanget af de sager, som du vil komme til at beskæftige dig med, nødvendiggør, at du er teoretisk dygtig og indstillet på løbende at dygtiggøre dig yderligere. Du skal altså have en interesse for og meget gerne erfaring med dødsbobehandling, ægtefælleskifter, oprettelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter. Ønsker du at krydre familie- og arveretten med gældssaneringer og/eller behandling af konkursboer, havner du på helt rette hylde.


Du skal samtidigt have lyst til at være en del af et team, hvor vi nyder hinandens selskab og insisterer på at grine højt sammen mindst én gang dagligt.


Afdelingen er i en god udvikling, hvor der hele tiden sættes nye standarder for faglig videndeling og et højt fagligt niveau. Du er med til at sikre, at afdelingen som en helhed udvikler sig, når du kommer med nye vinkler, ideer og teorier, og når du har lyst til at være en del af vores fællesskab, som vi plejer og nyder.Dette kan du være sikker på, som advokatsekretær/bobehandler hos os:


 • En fleksibel arbejdsplads med plads til livet
 • Ambitiøse og engagerede kolleger
 • Faglig udvikling, både for dig og dine kolleger
 • Sociale arrangementer og mindst et højt grin dagligt
 • Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, gode pensions- og forsikringsordninger inkl. sundhedsforsikring.

Lidt om dig:


 • Du har erfaring med dødsbobehandling, konkursbehandling, ægtefælleskifter, oprettelse af testamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter – eller noget af dette.
 • Du kan håndtere egne sager og arbejde selvstændigt
 • Du er relationel, fagligt generøs og vil gerne fællesskabet.
 • Du er struktureret og kan holde overblikket i tunge sager
 • Du er dygtig, målrettet og ambitiøs
 • Du har gåpåmod og en can-do-attitude
 • Du kan fremvise tilfredsstillende straffeattest

En arbejdsplads med højt til loftet.Hos TVC Advokatfirma arbejder vi i øjenhøjde og sætter pris på diversitet og personlighed. Om du har det bedst i et par jeans og en t-shirt eller om du elsker dine figursyede business-sæt, så er der plads til dig. Vi håber også, at du af og til vil være med til en hyggelig fælles frokost i solen eller andre sociale arrangementer, da vi gerne vil have et godt socialt sammenhold i afdelingen og med resten af TVC Advokatfirma.


En del af et stærkt hold!Lyder jobbet som noget for dig, og er du klar til at blive en del af det bedste hold, så send din ansøgning, cv samt evt. relevante uddannelsesbeviser snarest mulig.


Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rigtige.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Du søger stillingen via dette link: https://tvc.dk/karriere/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F161522%26locale%3Dda_DK


Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte


Susanne Jakobsen


Tlf.: 87 34 75 73


Tlf.: 51 46 00 53


Ansøgningsfrist:


Snarest muligt

Om firmaet

TVC Advokatfirma hjælper virksomheder, professionelle rådgivere og privatpersoner med viden og erfaring inden for en række udvalgte juridiske specialer. Vores rådgivning tager udgangspunkt i den enkelte kundes konkrete behov.

På kontoret i Roskilde yder beskæftiger vi os alle med familie-arveret og insolvens. Vi er i dag 3 sekretærer/bobehandlere, 1 advokat og 1 administrativ kollega. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.