HK søger erfaren og teoretisk velfunderet advokat med erfaring inden for ansættelsesretten

 

I HK har vi et stærkt ansættelsesretligt team, der behandler og fører ansættelsesretlige sager for vores medlemmer. Da en af vores advokater i teamet har fået nyt arbejde, søger vi en ny advokat, som vil være med til at gøre en forskel for HK’s medlemmer. Så har du erfaring som advokat inden for ansættelsesretten og vil du være med til at præge en juridisk afdeling i forandring, så er det måske dig, vi søger.


Juridisk Kompetencecenter er HK Danmarks interne juridiske afdeling. Vi er i alt 33 medarbejdere og vores primære opgave er at rådgive afdelinger og sektorer inden for en bred vifte af juridiske områder – primært inden for ansættelsesret og arbejdsskadeområdet. Vi fører medlemmernes sager ved de forskellige retsinstanser, og vi har kontorer i både Aarhus og København.


Jobbet


Stillingen er placeret i afdelingens ansættelsesretlige team, som består af en teamkoordinator og 11 jurister og advokater. Dit ansættelsessted vil være i København.


Arbejdsopgaverne vil bestå i:


  • Sagsbehandling af medlemmernes ansættelsesretlige sager
  • Gennemførelse af forligsdrøftelser med arbejdsgivere i de ansættelsesretlige sager
  • Afholdelse af møder med medlemmer og afdelinger
  • Selvstændig varetagelse af medlemmernes sager ved domstolene, fra udfærdigelse af  processkrifter til gennemførelse af hovedforhandlinger
  • Undervisning
  • Samarbejde med jurister og advokaterne i afdelingen
  • Juridisk sparring og samarbejde med afdelinger og sektorer.

Vi har en ambition om at være et flagskib inden for ansættelsesretten, og vi lægger vægt på høj kvalitet i sagernes behandling.


Din profil


Derfor forudsættes det, at du er en erfaren, teoretisk velfunderet advokat, og at du har viden om og erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret og retssagsbehandling.


Som person er du uformel og fremkommelig, og så er du en holdspiller. Du har gennemslagskraft og kan lide at formidle komplicerede problemstillinger på en enkel og letforståelig måde.


Vi vægter det gode samarbejde meget højt – både i forhold til vores samarbejdspartnere og til hinanden internt i afdelingen, og vi arbejder med at skabe mere effektive arbejdsprocesser. Alt sammen med det formål at sikre den bedste og højeste kvalitet i vores juridiske bistand. Vi søger derfor også en person, som kan lide at være med til at nytænke og præge en juridisk afdeling i udvikling.


Vi tilbyder


Du vil få masser af spændende arbejdsopgaver, herunder særligt selvstændig varetagelse af medlemmernes retssager, gerne i flere instanser.


Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus.


Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben). Stillingen er på normtid og med en stor grad af fleksibilitet i planlægningen af dine arbejdsopgaver (37 timer om ugen inkl. frokost), herunder mulighed for hjemmearbejde. Derudover tilbyder vi en sund frokost, mulighed for parkering, motionscenter, massageordning m.v.


 


Tiltrædelse


1. februar 2024.


Ansættelsessted


HK Juridisk Kompetencecenter, Weidekampsgade 8, 2300 København S.


Yderligere oplysninger


Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator og advokat Tina Sejr Gad på telefon 3330 4565.


Ansøgning


Søg stillingen 'Advokat' på hk.dk/jobs. Vedhæft venligst motiveret ansøgning, CV og relevante bilag.


Ansøgningsfrist: fredag den 24. november 2023.


Der forventes afholdt to samtalerunder i uge 49 og 50. Alle, der går videre til 2. runde, må forvente, at der indgår en case som en del af rekrutteringen.


HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


 

Om firmaet

Med 213.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk

Mød tre medarbejdere i HK: https://www.hk.dk/omhk/job-i-hk-fagforening/om-at-arbejde-i-hk-fagforening

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.