Specialist med viden om ejendomsjuridiske forhold – Frederiksberg eller Odense

 

Har du erfaring med fast ejendom? Og har du lyst til at være en del af vores landsdækkende team af advokatsekretærer, der hver dag indgår i tæt samarbejde med landinspektører og andre specialister? Så er det dig, vi mangler til at styrke vores advokatsekretærteam.


Om dig i jobbet


I din nye dagligdag i Geopartner vil du kunne sparre sammen med andre dygtige kolleger, der alle brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Du får selvfølgelig et tæt samarbejde med vores nuværende, dygtige advokatsekretærer på tværs af landet, men vi har et stort fokus på tværgående samarbejde mellem faggrupper, så du vil også arbejde tæt sammen med landinspektører og vores andre fagspecialister.


Du har indgående kendskab til ejendomsjuridiske forhold, herunder fast ejendom og panteforhold, og du har lyst til at arbejde med bl.a.:


 • tinglysningsekspeditioner, herunder tinglysning af deklarationer og påtegninger hertil
 • udarbejdelse og tinglysning af adkomstdokumenter i forbindelse med arealoverførsler og udstykning
 • påtegninger på pant.

Derudover er det naturligt for dig at:


 • varetage kontakten til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.
 • arbejde selvstændigt med en bred vifte af arbejdsopgaver.
 • samarbejde på tværs med forskellige faggrupper og projektledere.
 • formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale.

Dele af din arbejdsfunktion vil udspringe af din faglige baggrund og dine personlige interesseområder. For den rette person vil opgaver kunne udvikle sig over tid alt efter kvalifikationer og interesser. Vi tilbyder gode fleksible arbejdsforhold, personaleforening, og med vores egen uddannelsesafdeling, Academy, tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling.


Praktisk om jobbet


Du får base på vores kontor i Odense eller på Frederiksberg alt efter, hvad der passer dig. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Ønsker du færre timer, så er vi åbne for dialog om timeantallet.


Om dig


Vi forventer, at du har en naturlig evne til at skabe sammenhæng, struktur og flow i processer. Du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, samt trives med at have en stor kontaktflade i et dynamisk miljø.


Vi forventer, at du:


 • har erfaring med fast ejendom.
 • motiveres af at samarbejde, og gå i dialog med kollegaer.
 • har gode kommunikationsevner i både skrift og tale og kan kommunikere præcist og forståeligt.
 • er struktureret og har gode IT-kompetencer.
 • trives med at koordinere sagsbehandlingen med opmærksomhed på tidsfrister.
 • har en naturlig og diplomatisk gennemslagskraft.
 • har humor og bidrager til den gode stemning på vores arbejdsplads.

Lyder stillingen som noget for dig?


Så søg stillinger her. Du er også velkommen til at kontakte områdechef Else-Marie Ulvsgaard på +45 30807079 til en uforpligtende snak. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse snarest muligt.

Om firmaet

Geopartner Landinspektører A/S er en af landets største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vores speciale er at yde kompetent rådgivning til virksomheder, offentlige aktører og private borgere indefor bl.a. ejendomsudvikling, planlægning, klimasikring og matrikulært arbejde.

Vi er en landsdækkende organisation med 255 medarbejdere fordelt på 23 kontorer over hele landet. Vores størrelse, geografiske udbredelse og kompetencer gør, at vi kan løse komplekse opgaver af enhver størrelse med brug af den nyeste teknologi alle steder i landet.

Som medarbejder i Geopartner bliver du en del af et fagligt stærkt team med både nyuddannede og erfarne landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, advokatsekretærer, ingeniører og IT-specialister, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder. Sammen skaber vi et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin, og hvor du altid har en kollega, der kan hjælpe dig, hvor du ikke selv er specialist. Vores omgangstone og kultur er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Hele Geopartner mødes to til tre gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Vi prioriterer tid til vidensdeling og uddannelse, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig, så vi sikrer et højt fagligt niveau. Stort set alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter – også på tværs af kontorer og områder.

I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Geopartner.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.