Hasløv Stæhr Advokater søger dygtig entrepriseadvokat

 

Hasløv Stæhr Advokater søger en faglig dygtig entrepriseadvokat, som brænder for byggebranchen og dens juridiske udfordringer. 


Som advokat hos Hasløv Stæhr Advokater vil du få selvstændigt ansvar for sagerne og direkte klientkontakt. Du kommer til at arbejde med mulighed for tæt daglig sparring med kontorets øvrige advokater i et højt specialiseret fagligt miljø. 


Du kommer til at bistå kontorets klienter med alt fra kontraktindgåelse, forhandlinger og håndtering af tvister i bred forstand - lige fra forligsforhandlinger og mediation til egentlige voldgifts- og retssager, hvor du vil være sagsansvarlig fra start til slut. 


For nærmere information se kontorets hjemmeside på www.hsalaw.dk eller kontakt advokat Michael Stæhr på telefon 29 25 31 16 eller mail mst@hsalaw.dk

Om firmaet

Hasløv Stæhr Advokater - Byggeriets Advokater

Med ekspertise i entrepriseret og byggejura yder vi højt specialiseret rådgivning til byggeriets entreprenører og virksomheder.

Vores speciale er entreprise- og udbudsret, lejeret, selskabsret og arbejdsmiljøstraffesager, hvor vi som de eneste kan tilbyde juridisk rådgivning på det højeste niveau.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.