Strafferetssekretær søges

 

Stage Advokatfirma søger en sekretær/sagsbehandler, som primært skal indgå i vores strafferetsteam, men som i et vist omfang også vil skulle beskæftige sig med anbringelsessager og familieret. Det er et krav for at komme i betragtning til stillingen, at du har erfaring fra et advokatkontor med behandling af straffesager, samt at du er vant til at arbejde i et højt tempo og have mange bolde i luften. Da advokaterne kun i begrænset omfang er på kontoret, er du deres forlængede arm på kontoret, og det er vigtigt, at du har overblik og kan arbejde selvstændigt. Du skal også være indstillet på at tage del i forefaldende opgaver af mere praktisk karakter såsom pasning af e-Boks, håndtering af post, telefonbetjening o.lign.


Vi tilbyder høj faglighed, stort engagement og gode kolleger. Stillingen vil i første omgang være 30 timer om ugen, men dette er til forhandling. Arbejdsstedet er hovedkontoret i Fredericia. Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse efter aftale, men snarest muligt.  


Spørgsmål om stillingen kan rettes til advokat Mette Grith Stage på mgs@stage.dk eller til advokatsekretær Mette Schultz på msc@stage.dk

Om firmaet

Stage Advokatfirma er landets største strafferetskontor med hovedsæde i Fredericia samt afdelinger i København, Aalborg og Næstved. Advokatfirmaet beskæftiger p.t. 18 advokater, tre advokatfuldmægtige, to jurastuderende og ti sekretærer. Udover straffesager er Stage Advokatfirma specialiseret i sager om tvangsanbringelse af børn, forældremyndighed og samvær.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.