Medarbejder til dødsbobehandling, fondsadministration og bogholderi

 

Advokatfirmaet Kahlke søger en medarbejder med tiltrædelse snarest muligt.

Du kommer særligt til at beskæftige dig med dødsboer og fonde samt hjælpe vores advokatbogholderi i den faste bogholders ferie.

Vi forventer, at du er faglig dygtig, glad, en holdspiller og at du kan arbejde selvstændigt.  Det er en fordel, hvis du har erfaring med både dødsbobehandling og fondsadministration, men har du alene erfaring med et af disse områder, vil vi hjælpe dig med kurser og intern undervisning.

Den rette ansøger kan både være uddannet advokatsekretær, HA(jur.), revisor eller have anden relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du har flair for tal og regnskaber, og at du vil falde godt ind i vores velfungerende fællesskab som består af partnerne Niels Kahlke og Lone Brandenborg, 3 advokater, 6 sekretærer, 2 stud.jur., bogholder og receptionist. Vi driver kontorfællesskab med advokat Tove Dahl og advokat Henrik Perregaard.

Vi har masser at lave, men vi bestræber os på, at stemningen midt i travlheden er hyggelig med mange sociale aktiviteter.

Arbejdstiden vil være mellem 30 og 37,5 time incl. frokost pr. uge og med mulighed for flekstid – alt afhængig af dine ønsker. Du har 6 ugers ferie.

Du kan læse mere om vores kontor på vores hjemmeside www.Kahlke.dk.

Ansøgning med CV og eventuelle andre relevante bilag bedes fremsendt til:
Advokat Lone Brandenborg – lb@kahlke.dk

Du er velkommen til at kontakte Lone eller Niels på tlf. 33122550, hvis du ønsker mere information om stillingen eller du har spørgsmål til ovenstående.

Om firmaet

Advokatfirmaet Kahlke har kontor i hjertet af København, hvorfra vi driver kontorfællesskab med advokat Tove Dahl og advokat Henrik Perregaard. 

Advokatfirmaet Kahlke omfatter partnerne Niels Kahlke og Lone Brandenborg, 3 advokater, 6 sekretærer, 2 stud.jur., 1 bogholder og 1 receptionist. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.