MEDARBEJDER TIL INKASSOAFDELINGEN

 

GALST Advokataktieselskab søger en ny advokatsekretær med erfaring og lyst til at arbejde med inkasso.


Vores inkassoafdeling betjener vores mange kunder inden for det almindelige erhvervsliv, og inkassosagerne behandles i advokatkontorets inkassoafdeling, SVEGA Advokatinkasso, som er landsdækkende.


Vi tilbyder:


  • Et arbejde i en førende erhvervsadvokatvirksomhed, der er blandt branchens bedste.
  • Et arbejde med central placering på Gammel Strand lige overfor Christiansborg, København.
  • Mulighed for både selvstændigt arbejde og tæt sparring fra vores erfarne afdeling.
  • En arbejdsplads med gode kolleger og hvor vi hjælper hinanden.
  • En uhøjtidelige og afslappet omgangstone.
  • Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at være kunde og medarbejder hos os. Vi arbejder selvstændigt med sagerne i en uformel atmosfære med høj faglighed og store ambitioner, og du skal, ligesom os, synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde.
  • Alle medarbejdere er omfattet af vores fælles pensionsordning og sundhedsforsikring, og gennemgår interne og eksterne efteruddannelsesforløb.

Dine opgaver vil bl.a. inkludere:


  • Sagsbehandling af inkassosager fra A til Z.
  • Uden- og indenretlig inkasso.
  • Behandling af sager fra oprettelsestidspunktet og til afslutning.
  • Telefoniske fogedmøder, møder på udsættelser og afregning af sager.

Om dig:


  • Du uddannet advokatsekretær og har erfaring med inkassosager fra A til Z og gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling.
  • Du er grundig, ordentlig og har gode kommunikative evner.
  • Du har en god forståelse for tal og gerne engelskkundskaber.
  • Kendskab til minretssag.dk og Navision vil være en fordel.
  • Du har et godt humør.

Arbejdstid:


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.


Det sociale:


Hos GALST værdsætter vi et godt arbejdsmiljø, og vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor afholder vi også jævnligt sociale arrangementer, hvor du har mulighed for at lære dine kolleger bedre at kende på tværs af afdelingerne.


Ansøgning:


Er du den kollega, som vi leder efter, så send din ansøgning til Charlotte Holgersen på ch@galst.dk.


Spørgsmål til stillingen kan rettes til Louise Schalburg på ls@svega.dk eller 33 63 74 29.


Jobsamtaler vil blive afviklet løbende, men vi hører gerne fra dig inden den 1. august 2024.


Indsendte ansøgninger anses som udtryk for samtykke til, at vi må behandle de oplysninger, som ansøgningen indeholder. Ansøgningerne behandles fortroligt.


Du kan læse mere om os på www.galst.dk og www.svegainkasso.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Om firmaet

GALST er en mellemstor, moderne og internationalt orienteret advokatvirksomhed.

Vi yder skræddersyede løsninger med udgangspunkt i vores kunders forretning og virkelighed. Vi lægger vægt på den gode kundeoplevelse samt på at være nærværende, personlige og tilgængelige. Blandt vores kunder tæller alt fra den mindre enkeltmandsvirksomhed til den store børsnoterede virksomhed, offentlige myndigheder, kommuner, brancheforeninger, pensionskasser og ikke mindst boligforeinger af alle slags. Vores størelse gør, at vi kan bistå med både mindre og større sager, og kan stille med den relevante specialist eller det team af medarbejdere, der skal til for at løse opgaven.

Siden 2015 har vi været fast optaget på Legal 500s liste over de bedste advokatfirmaer i Danmark. Det er inden for specialerne immaterialret, tvistløsning, fast ejendom og M&A. Vi beskæftiger os med en række specialer, som du alle kan læse mere om her på hjemmesiden.

Med vores medlemskab af det internationale advokat- og revisornetværk, Alliott Global Alliance, har vores klienter adgang til rådgivning i 96 lande fordelt på 219 firmaer og med en samlet stab af 7.283 ansatte (pr. juni 2023). Alliott Global Alliance blev i 2023 kåret af LEGAL500 som "Top Ranked" blandt alle globale netværk.

Vi har tiltrådt Danske Advokaters advokatKODEKS, hvorved vi forpligter os til at arbejde for følgende fem værdier: Åbenhed, social ansvarlighed, håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere samt mangfoldighed og diversitet.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.