Advokatfirmaet BOIBYEN.DK søger advokatfuldmægtig

 

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en advokatfuldmægtig, der kan indgå i det daglige arbejde på kontoret.

Langt størstedelen af arbejdet består i at føre retssager, hovedsageligt boligretssager om tvister i lejeforhold samt sager om mangler ved andelsboliger og ejerboliger. Det er derfor altafgørende, at du finder arbejdet med retssager spændende. Dog vil der også være klassiske rådgivningsopgaver som eksempelvis rådgivning til private ved køb af bolig eller etablering af ægtepagt og testamenter.

Vi bistår hovedsageligt privatpersoner. Du skal derfor kunne lide at arbejde med ”helt almindelige mennesker” og se en glæde ved at hjælpe disse i svære situationer.

Arbejdet som advokatfuldmægtig er meget selvstændigt og forbundet med stort ansvar. Du vil lige fra start skulle håndtere egne retssager samt møde i Retten i både større og mindre sager.

Arbejdstiden vil i udgangspunktet være 37 timer, men overarbejde vil naturligvis forekomme i en branche som denne. Løn efter kvalifikationer.

Hos vores nye advokatfuldmægtig lægger vi især stor vægt på gode menneskelige værdier og empatiske evner.

Om firmaet

Firmaet er specialiseret i fast ejendom og arbejder hovedsageligt med lejeret, andelsboligret og køb og salg af fast ejendom. Langt størstedelen af arbejdet består i at føre retssager, hovedsageligt boligretssager om tvister i lejeforhold samt sager om mangler ved andelsboliger og ejerboliger. 

Vi er et lille firma med kun seks medarbejdere. Omgangstonen er uformel, og vi har det godt sammen, næsten som en lille familie.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.