Advokatsekretær søges

 

Vi har travlt, og vi har derfor besluttet at tilføre kontoret yderligere ressourcer. Vi søger derfor en uddannet advokatsekretær til vores kontor i Holbæk.


Har du lyst til dødsbobehandling, er det et plus. Vi sørger for oplæring, blot du har gåpåmod, kan arbejde selvstændigt og har lyst til at lære noget nyt.


Som sekretær i vores firma bliver du en del af et dygtigt og engageret team.


Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost. Vi er dog positive overfor ønske om deltidsansættelse.


Vores forventninger til dig er, at du er engageret, troværdig og ansvarlig. Du evner at samarbejde, og du trives med at være en del af et team. Du skriver et fejlfrit dansk og har talflair. Desuden har du et godt humør.


Vi kan til gengæld tilbyde dig en hverdag i et uformelt miljø med inspirerende kolleger. Dine arbejdsopgaver bliver selvstændige, udfordrende og afvekslende.


Vi tilbyder dig desuden gode løn- og ansættelsesvilkår.


Tiltrædelse hurtigst muligt.


Vil du vide mere om os, kan du kontakte advokat Finn Machenhauer på tlf. 51 74 18 89 eller besøge vores hjemmeside www.machenhauernielsen.dk.


Ansøgning bilagt relevante eksamensbeviser, evt. udtalelser m.m. bedes sendt enten pr. e-mail til finn@machenhauernielsen.dk eller med almindelig post til MachenhauerNielsen Advokater, Kalundborgvej 4, 2., 4300 Holbæk, således at vi modtager ansøgningen senest den 17. maj 2024.

Om firmaet

Lokale advokater

Med vore to kontorer i Kalundborg og Holbæk er MachenhauerNielsen Advokater stærkt forankret i det nordvestssjællandske område. Du kan møde os både på pløjemarker og på bonede gulve, og du vil opleve advokater, der er stærkt involveret i  samfundslivet i lokalområdet inden for kultur, idræt og erhvervsliv. Ja, vi handler sikkert i det samme supermarked som dig…

Vi yder rådgivning og konfliktløsning for både private og erhvervslivet, og vores adelsmærke er den tætte dialog med vores klienter under både korte og lange sagsforløb.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.